E themeluar në vitin 2011, Brotherway xhami është një nga furnizuesit kryesorë të primit dhe paketimit qelqi specialiteti për ushqim dhe pije, industrinë e kujdesit personal. Ne kemi qenë të siguruar one-stop zgjidhje të paketimit për klientët tanë, nga standardi për të bërë me porosi, nga mijëra miliona.

Ideja jonë kryesore është Reputacioni dhe Përgjegjësia mbi të gjitha dhe ndjekja e gjata-termave të bashkëpunimit strategjik. Ne sinqerisht shpresojmë se ne mund të krijojë miqësinë dhe bashkëpunimin si vëllai me partnerin tonë të çdo.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha