Основана во 2011 година, Brotherway стакло е водечки снабдувач на премија и специјализирани стаклена амбалажа за храна и пијалаци, лична нега индустрија. Ние сме биле обезбедување решение едно пакување за нашите клиенти, од стандард за сопствени направени од илјади на милиони.

Нашата основна идеја е Угледот и одговорност над сите и извршување на долг период стратешка соработка. Искрено се надеваме дека можеме да се воспостави пријателство и соработка како брат со секој наш партнер.

Прочитај повеќе
Види се