Founded in 2011, Brotherway kaca punika Supplier anjog saka premium lan beluk kaca packaging kanggo pangan lan wedang, industri care pribadi. Kita wis nyediakake solusi packaging siji-mandeg kanggo klien kita, saka standar kanggo adat digawe, saka ewu kanggo yuta.

Inti pamikiran kita Reputation lan tanggung jawab ing ndhuwur kabeh lan nguber saka long-istilah kerjasama Strategic. We Sincerely pangarep-arep kita bisa netepake paseduluran lan kerjasama kaya sadulur karo saben partner kita.

maca liyane
ndeleng kabeh